Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wciągający serial

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Witam.

Poszukuję ciekawego serialu.

Odpada Gra o Tron, TWD, Breaking Bad, Arrow, Shield, Holmes, Dexter, Dr. House - albo oglądałem, albo są słabe. 

Najlepiej coś nietypowego, wciągającego. 

Opublikowano

Strain , po polsku Wirus, ale nie wiem czy są polskie odcinki, już jest z 8 odcinków.

Opublikowano

Z takich nietypowych, to polecam Misfits, The Fades, Helix.

Oczywiście wymieniony przez osoby wyżej The Strain, pojawił się też ostatnio Z Nation, co prawda budżet mają mały ale serial ma potencjał.

Może sprawdzisz też Supernatural, pierwsze 2 sezony są słabe ale im dalej tym lepiej, czekam z niecierpliwością na 10 sezon.

Obczaj też mini serial Black Mirror, daje on naprawdę do myślenia.

Nie chce mi się wymieniać wszystkich fajnych seriali jakie oglądałem, sprawdź sobie moją listę tego co oglądałem bądź aktualnie oglądam.

http://www.myepisodes.com/mysig.php?/e022c56365a349657985707d942ae3947733c/sig1.png

819531478353821175209.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Better Call Saul, to o losach jakiegoś adwokata z Breaking Bad (kolega mi opowiadał, powtarzam tylko jego słowa). Jakoś niedługo ma być premiera ;) jak oglądałeś I LUBIŁEŚ BB to to z pewnością bd ciekawe :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Battlestar Galactica (z 2004r.) - niby science fiction, ale elementy akcji występują raz na 2-3 odcinki (serial koncentruje się na fabule), dramat jest genialny, a po aktorach widać że dobrze grają. Jest tego 70-parę odcinków.

Opublikowano

Skazany na Śmierć, Czas Honoru. 24 godziny

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...